Βράβευση ΥΠΕΘΑ
20/04/2018

Την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η απονομή των βραβείων Health and Safety Awards 2018.
Η διοργάνωση των Health & Safety Awards, που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, επιβραβεύει και αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση Υγείας & Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών.
Στη φετινή διοργάνωση βραβεύτηκε στην κατηγορία της Δημόσιας Διοίκησης, με την υψηλότερη διάκριση WINNER, το Σύστημα Υγιεινής και Ασφάλειας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Το βραβείο παρέλαβε ο Τμηματάρχης Υγείας και Ασφάλειας και μέλος της Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης(ΕΑΕ), Αντισμήναρχος Παναγιώτης Σωτηριάδης, που ήταν ο εμπνευστής της συμμετοχής και είχε την ευθύνη για την υποβολή του φακέλου υποψηφιότητας.
Η διάκριση αυτή αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι υπάρχει και ένα «άλλο» Δημόσιο, που πρέπει να είναι εξωστρεφές και να παρουσιάζει το έργο του. Στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας απονεμήθηκε επίσης και τιμητικό βραβείο για την ευαισθητοποίηση του προσωπικού του (στρατιωτικού και πολιτικού) σε θέματα εργασιακής Ασφάλειας και Υγείας.
Στη τελετή διακρίθηκαν στους τομείς τους εταιρείες όπως η Friesland Campina Hellas, Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), Παπαστράτος, Goldair Handling, Knauf Γυψοποιία, Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, Ελληνικά Πετρέλαια, OTE, ΟΠΑΠ, Μυτιληναίος, Χάλυψ Δομικά Υλικά, Motor Oil - Διυλιστήρια Κορίνθου, Avin Oil, Coral, Όμιλος Ηρακλής, Imerys Greece κ.α., γεγονός που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τη σημαντικότητα της διάκρισης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 
 
ΧΟΡΗΓΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ