19η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης - Δελτίο τύπου
14/02/2023
Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 19η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης (ΕΑΕ) στο Triaena Business Center στην Αθήνα. 

Ο Γενικός Γραμματέας κύριος Γιάννης Σταυλάς αφού ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους, έκανε μια σύντομη αναφορά στο ιστορικό ίδρυσης της Ένωσης και αναφέρθηκε στα δύσκολα τρία (3) τελευταία χρόνια, όπου οικονομική κρίση και πανδημία,  ανάγκασαν το Διοικητικό Συμβούλιο να προσαρμοστεί σε εντελώς νέα δεδομένα, προσπαθώντας να διατηρήσει τη συνοχή της Ένωσης.

Πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη ήταν η απονομή του Βραβείου «Εμμανουήλ Κεραμιανάκης» και της Διάκρισης «Εμμανουήλ Γκύζης» στον CEO του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Δρα Γιάννη Παράσχη, και στον Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Καθηγητή Κύρο Υάκινθο αντίστοιχα.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΕ Καθηγητής Ανδρέας Παπαθεοδώρου, αφού τόνισε ότι η Ελληνική Αεροπορική Ένωση στηρίζει όσους οραματίζονται το αύριο και προχωρούν ένα βήμα μπροστά, απένειμε τα βραβεία.

Στη συνέχεια αφού διαπιστώθηκε η απαραίτητη  απαρτία, αναδείχθηκε το Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης και ακολούθησε συζήτηση επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης.

Τον Διοικητικό Απολογισμό παρουσίασε ο Πρόεδρος της Ένωσης, Καθηγητής Ανδρέας Παπαθεοδώρου και τον οικονομικό απολογισμό ο Ταμίας κύριος Χαρίδημος Αργύρης. Αφού απαλλάχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο από κάθε ευθύνη, παρουσιάστηκαν από τον Γεν. Γραμματέα Γιάννη Σταυλά ορισμένες προτεινόμενες αλλαγές στο καταστατικό, οι οποίες αποφασίστηκε να συζητηθούν σε ειδική για το σκοπό αυτό Γενική Συνέλευση.

Τέλος κόπηκε η Βασιλόπιτα της Ένωσης για το έτος 2023 με πλούσια δώρα (όπως πτήσεις εθισμού) για όσους βρήκαν τα τυχερά φλουριά!


ΧΟΡΗΓΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ